Hermelínová pomazánka

Tato pomazánka se snadno připravuje a je ideální pro ty, kteří hledají jednoduché a rychlé jídlo plné chuti. Snažte se použít co nejlepší kvalitu hermelínu, který bude mít lepší chuť. (Ale i tak se dá tato pomazánka připravit z levnějších druhů sýra.)

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Hermelín si nastrouháme na hrubém struhadle. Vejce nastrouháme naopak na jemné části struhadla. Šunku nakrájíme na čtverečky.
2.
Vedle si rozmícháme lučinu s majonézou a jogurtem.
3.
Vše smícháme dohromady. Osolíme, opepříme a znovu promícháme.
4.
Pomazánku podáváme na oblíbeném pečivu, případně s ní můžeme naplnit kousky nakrájené papriky, půlky vydlabaných rajčat nebo vaječných bílků z vajec uvařených natvrdo. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 24.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
Čas: 20 min příprava
Množství: 8 × porce
Autor: Zuzana
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
209.08 kcal
Protein
10.79 g
Sacharidy
z toho cukr
0.68 g
0.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.06 g
9.25 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama