Hermelínová pomazánka

Tato pomazánka se snadno připravuje a je ideální pro ty, kteří hledají jednoduché a rychlé jídlo plné chuti. Snažte se použít co nejlepší kvalitu hermelínu, který bude mít lepší chuť. (Ale i tak se dá tato pomazánka připravit z levnějších druhů sýra.)

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hermelín si nastrouháme na hrubém struhadle. Vejce nastrouháme naopak na jemné části struhadla. Šunku nakrájíme na čtverečky.
2.
Vedle si rozmícháme lučinu s majonézou a jogurtem.
3.
Vše smícháme dohromady. Osolíme, opepříme a znovu promícháme.
4.
Pomazánku podáváme na oblíbeném pečivu, případně s ní můžeme naplnit kousky nakrájené papriky, půlky vydlabaných rajčat nebo vaječných bílků z vajec uvařených natvrdo. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 24.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
Množství: 8 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
209.08 kcal
Protein
10.79 g
Sacharidy
z toho cukr
0.68 g
0.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.06 g
9.25 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama