Hermelínová pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Tato pomazánka se snadno připravuje a je ideální pro ty, kteří hledají jednoduché a rychlé jídlo plné chuti. Snažte se použít co nejlepší kvalitu hermelínu, který bude mít lepší chuť. (Ale i tak se dá tato pomazánka připravit z levnějších druhů sýra.)
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hermelín si nastrouháme na hrubém struhadle. Vejce nastrouháme naopak na jemné části struhadla. Šunku nakrájíme na čtverečky.
2.
Vedle si rozmícháme lučinu s majonézou a jogurtem.
3.
Vše smícháme dohromady. Osolíme, opepříme a znovu promícháme.
4.
Pomazánku podáváme na oblíbeném pečivu, případně s ní můžeme naplnit kousky nakrájené papriky, půlky vydlabaných rajčat nebo vaječných bílků z vajec uvařených natvrdo. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
209.08 kcal |
Protein |
10.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.68 g
0.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.06 g
9.25 g
|
Reklama
Reklama