Hermelínová pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Objevte kouzlo krémové hermelínové pomazánky, která transformuje každý kousek pečiva na gurmánský požitek.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladit.
2.
Vychlazená vejce nastrouháme od mísy společně s hermelínem a okurkami.
3.
Následně přidáme hořčici, žervé, sůl a pepř a promícháme.
4.
Necháme uležet v lednici alespoň 2 hodiny pro lepší propojení chutí.
5.
Podáváme na libovolném pečivu. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
90.58 kcal |
Protein |
5.92 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.25 g
0.89 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.72 g
3.62 g
|
Reklama
Reklama