Pikantní třená Niva
- Přidat foto
-
Reklama
Niva je sýr s modrou plísní uvnitř, a proto má zvláštní chuť. Pomazánky z Nivy jsou velmi oblíbené k pivu a vínu. Třená pikantní Niva je jemně ostrá a s čerstvým pečivem chutná skvěle.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Suroviny musí mít pokojovou teplotu, aby se nám máslo nesrazilo, proto je lepší si je předem vytáhnout.
2.
Do robotu si vložíme máslo a necháme ho vyšlehat. K vyšlehanému máslu přidáme nastrouhanou Nivu, prolisovaný česnek a šleháme do pěny.
3.
Po ušlehání vmícháme chilli a dáme na chvíli vychladit.
4.
Podáváme s čerstvým pečivem a nahoru ještě posypeme chilli kořením.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
301.48 kcal |
Protein |
5.47 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
0.81 g
0.16 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.27 g
19.90 g
|
Reklama
Reklama