Vepřové karbanatky ze směsi vepřového a hoveziho!?
Vepřové karbanátky
Rychlovka z mletého masa za pár drobných vám bude chutnat jako hlavní jídlo s bramborovou přílohou nebo po studenu s pečivem. Vepřové karbanátky jsou krásně šťavnaté, určitě si je můžete zabalit i s sebou na výlet.
Reklama
Postup přípravy
1.
Mleté vepřové maso dáme do větší mísy. Přidáme sůl, pepř, špetku chilli a prolisovaný česnek. Pokud použijete kvalitní český česnek, můžete jej dát do karbanátků méně než 8 stroužků. Důkladně promícháme.
2.
Cibuli nakrájíme na malé kostičky a zamícháme do směsi spolu s vejci. Majoránku rozetřeme v dlaních. Promícháme.
3.
Dáme na 2 hodiny do lednice.
4.
Ochucenou směs vyndáme z lednice a tvarujeme karbanátky. Pokud masová směs příliš lepí, přisypeme dovnitř strouhanku.
5.
Rozehřejeme olej na pánvi a karbanátky pozvolna smažíme z obou stran.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
-
Vera (neregistrovaný) před 2347 dny
Kdyz opisujete recepty, aspon si je pak po sobe prectete! Veprove karbanatky s hovezim masem???😆
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
463.97 kcal |
Protein |
21.84 g |
|
Sacharidy
z toho cukr
|
4.78 g
1.36 g
|
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.40 g
10.39 g
|
Reklama
Reklama





