Vepřové karbanátky

Rychlovka z mletého masa za pár drobných vám bude chutnat jako hlavní jídlo s bramborovou přílohou nebo po studenu s pečivem. Vepřové karbanátky jsou krásně šťavnaté, určitě si je můžete zabalit i s sebou na výlet.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Mleté vepřové maso dáme do větší mísy. Přidáme sůl, pepř, špetku chilli a prolisovaný česnek. Pokud použijete kvalitní český česnek, můžete jej dát do karbanátků méně než 8 stroužků. Důkladně promícháme.
2.
Cibuli nakrájíme na malé kostičky a zamícháme do směsi spolu s vejci. Majoránku rozetřeme v dlaních. Promícháme.
3.
Dáme na 2 hodiny do lednice.
4.
Ochucenou směs vyndáme z lednice a tvarujeme karbanátky. Pokud masová směs příliš lepí, přisypeme dovnitř strouhanku.
5.
Rozehřejeme olej na pánvi a karbanátky pozvolna smažíme z obou stran.

Od: Ráďa 78, 22.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

  • Jana (neregistrovaný), před 2009 dny
    Vepřové karbanatky ze směsi vepřového a hoveziho!?
  • Vera (neregistrovaný), před 2009 dny
    Kdyz opisujete recepty, aspon si je pak po sobe prectete! Veprove karbanatky s hovezim masem???😆
    • Ráďa 78, před 2009 dny
      Děkujeme za upozornění, sjednáme nápravu. Z našeho konceptu psaného rukou, se budeme snažit opisovat bez chyb. Ještě jednou děkujeme za upozornění.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
463.97 kcal
Protein
21.84 g
Sacharidy
z toho cukr
4.78 g
1.36 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
39.40 g
10.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama