Ovesná kaše s holandským kakaem a jahodovým rozvarem
- Přidat foto
-
Reklama
Milujete kaše a chcete zkusit nějakou obměnu, s čím si je dát nebo jak je nazdobit? Zkuste jahodový rozvar.
Reklama
Ingredience
jahodový rozvar
Postup přípravy
1.
Jemné ovesné vločky nemusíme před vařením namáčet, vsypeme je tedy do kastrolku, zalijeme požadovaným množstvím sójového mléka a vaříme do požadované kašovité konzistence.
2.
Kaši nalijeme na talíř a posypeme holandským kakaem.
3.
V druhém kastrůlku si připravíme jahodový rozvar. Cca 10 - 15 minut na mírném stupni dusíme jahody mírně podlité vodou a oslazené. Kdo nechce, sladit nemusí.
4.
Nepoužívejte jahody tvrdé, pokud máte čerstvé, vyberte ty opravdu hodně zralé.
5.
Jahody můžeme trošku pomačkat.
6.
Nakonec kaši s kakaem polijeme jahodovým rozvarem. Je vynikající, jak se snoubí hořká chuť kakaa se sladkou chutí jahodového rozvaru.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
328.96 kcal |
Protein |
14.98 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
44.53 g
16.52 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.16 g
1.53 g
|
Reklama
Reklama