Zeleninová ovesná kaše s volským okem
- Přidat foto
-
Reklama
Pokud vás již omrzely ovesné kaše na sladko, zkuste tuto alternativu. Bez problémů ji zvládnete ráno ke snídani, příprava netrvá déle než čtvrt hodiny. Zkusit ji můžete i s jinou zeleninou, třeba paprikou nebo cuketou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V menším hrnci dejte rozehřát olivový olej, přidejte česnek a bílé části jarní cibulky. Poté přidejte půlky cherry rajčat, osolte, opepřete a vařte, dokud zelenina nezměkne.
2.
Přidejte ovesné vločky a mléko, nechte povařit, dokud kaše nezačne houstnout. Pokud máte klasické vločky, trvá to asi 5-8 minut, jemné jsou rychlejší.
3.
Poté přidejte parmazán a zelené části jarní cibulky. Promíchejte a odstavte.
4.
V průběhu si vedle na pánvi připravte volské oko. Rozehřejte pánev a rozklepněte na ni vejce. Osolte a opepřete. Počkejte, až bude bílek propečený tak akorát.
5.
Podávejte v hlubokém talíři nebo misce, navrch dejte volské oko.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 47 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
671.43 kcal |
Protein |
30.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
54.53 g
14.97 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
35.09 g
10.81 g
|
Reklama
Reklama