Celozrnný žitný chléb z domácí pekárny
- Přidat foto
-
Reklama
Pokud chcete mít jistotu, že jíte tmavé pečivo, doporučila bych vám si upéct domácí celozrnný žitný chléb. V domácí pekárně to sice zabere trochu času, ale máte to bez práce a výsledek je výborný.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do pečící formy nalijeme vodu, přidáme psyllium, med, sůl.
2.
Přisypeme mouku, droždí a semínka.
3.
Zapneme program na celozrnné pečivo. Váhu nastavte na 750 gramů a barvu střední nebo tmavou.
4.
Po upečení chleba vyklopíme, vyndáme hnětací metličku a na mřížce necháme vychladnou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 3 hod 40 min vaření 3 hod 50 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 3 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
161.87 kcal |
Protein |
3.43 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
30.01 g
1.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
2.19 g
0.20 g
|
Reklama
Reklama