Zeleninová omáčka s hovězím masem, knedlík

Jemná smetanová omáčka s kousky nastrouhané zeleniny a pažitky. Dobře se hodí s vařeným hovězím masem a knedlíkem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme olej a zaprášíme moukou. Krátce orestujeme.
2.
Rozředíme mlékem na požadovanou hustotu.
3.
Přidáme zeleninu a vaříme zhruba 15 minut. Zjemníme smetanou.
4.
Odstavíme přisypeme na jemno nakrájenou pažitku, osolíme a můžeme přidat vegetu.
5.
Podáváme s vařeným masem a knedlíkem, ale výborná je i s bramborem a vařeným vejcem.

Od: Petuler, 15.9.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 63 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,433.09 kcal
Protein
68.04 g
Sacharidy
z toho cukr
112.95 g
21.77 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
78.58 g
33.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama