Zeleninová omáčka s hovězím masem, knedlík
- Přidat foto
-
Reklama
Jemná smetanová omáčka s kousky nastrouhané zeleniny a pažitky. Dobře se hodí s vařeným hovězím masem a knedlíkem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej a zaprášíme moukou. Krátce orestujeme.
2.
Rozředíme mlékem na požadovanou hustotu.
3.
Přidáme zeleninu a vaříme zhruba 15 minut. Zjemníme smetanou.
4.
Odstavíme přisypeme na jemno nakrájenou pažitku, osolíme a můžeme přidat vegetu.
5.
Podáváme s vařeným masem a knedlíkem, ale výborná je i s bramborem a vařeným vejcem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 63 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,433.09 kcal |
Protein |
68.04 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
112.95 g
21.77 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
78.58 g
33.28 g
|
Reklama
Reklama