Čočková polévka bez mouky s bulgurem
- Přidat foto
-
Reklama
Čočková polévka se tradičně připravuje se zásmažkou z bílé mouky a sádla. Vyzkoušejte lehčí verzi a polévku zahustěte rozmixovanou čočkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Čočku přes noc namočíme. Poté s bujónem, prolisovaným česnekem a vegetou uvaříme pod pokličkou do měkka.
2.
Bulgur dáme vařit zvlášť.
3.
Z uvařené čočky vytáhneme asi 1/3. Zbytek rozmixujeme dohladka. Přidáme zpět čočku a vmícháme bulgur.
4.
Ochutíme solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 3 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
129.49 kcal |
Protein |
7.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
20.90 g
0.67 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.46 g
0.09 g
|
Reklama
Reklama