Fazolová polévka s klobásou, bez mouky
- Přidat foto
-
Reklama
Velmi hustá fazolová polévka, do které nepatří ani zrnko mouky. Je vydatná a zasytí na dlouhou dobu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Fazole namočíme do vody přes noc. Druhý den uvaříme s kostkou vývaru do měkka. Ke konci vaření přidáme nakrájenou klobásu.
2.
Můžete ji pro lepší chuť orestovat na pánvi, ale je to podle typu klobásy, u některých to není nutné.
3.
Poté vyjmeme asi 1/3 obsahu, včetně klobás a dáme stranou. Zbytek rozmixujeme do hladkého krému tyčovým mixérem.
4.
Vrátíme klobásy a část fazolí, rozetřeme majoránku a chvíli povaříme. Můžeme dochutit solí a pepřem, ale většinou to není třeba.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 9 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
239.54 kcal |
Protein |
13.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.39 g
1.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.01 g
2.53 g
|
Reklama
Reklama