Ostrá fazolová polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Fazolová polévka je výborná, ale vyžaduje dlouhé namáčení a dlouhé vaření. Sáhněte po konzervovaných fazolích v omáčce a polévka je připravená velmi rychle. Chilli omáčka do polévky vůbec nevadí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit zvlášť.
2.
Ve větším hrnci rozehřejeme olej a přidáme mouku. Jakmile zpění zalijeme 0,5 až 0,75 l vody. Do základu vmícháme chilli fazole.
3.
Přivedeme k varu. Ochutíme solí, pepřem a bazalkou. Vmícháme uvařené brambory, bez vody a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
2 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 13 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
494.73 kcal |
Protein |
15.37 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
62.71 g
12.18 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
16.21 g
2.40 g
|
Reklama
Reklama