Kuřecí maso v nivové omáčce
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlý a jednoduchý recept, který se může kdykoliv hodit. Maso je v jemné smetanové omáčce, chuťově výrazné po nivě a jako přílohu můžeme zvolit hranolky nebo opékaný brambor.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí maso opláchneme a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a posypeme kořením na steak.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme ze všech stran do zlatova.
3.
Přidáme rozdrobenou nivu a zalijeme smetanou. Necháme vařit do rozpuštění nivy.
4.
Podáváme s hranolky nebo opečeným bramborem. Můžeme doplnit o čerstvou zeleninu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 15 min vaření 20 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 59 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,157.00 kcal |
Protein |
50.24 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.98 g
6.09 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
104.10 g
58.11 g
|
Reklama
Reklama