Magazín o jídle a zdravém životním stylu

Tibetská houba vylepší vaši imunitu i dobrou náladu

Tibetská houba vylepší vaši imunitu i dobrou náladu

Toužíte zhubnout, posílit svou imunitu, vylepšit tělesnou i psychickou stránku svého já a navíc milujete kefír? Tibetská houba je tou nejlepší volbou, jak si užít pití zdravého kefíru na maximum. Možná jste už o ní pár řádků někdy četli, možná o ní slyšíte poprvé – dnes vám její kouzlo odhalíme!

Luštěniny a jejich vliv na naše zdraví

Luštěniny a jejich vliv na naše zdraví

Mnoho lidí se luštěninám vyhýbá pouze z principu a to je velká škoda. S luštěninami lze být v gastronomii mnohem kreativnější, než si většina z nás myslí.

Milujete pizzu? Zajímavosti, které jste o ní nevěděli

Milujete pizzu? Zajímavosti, které jste o ní nevěděli

Každý známe tuto slanou pochoutku, jejímž základem je rajčatová omáčka a sýr a spousta dalších surovin, na jaké si jen vzpomeneme. Pizza si u nás našla své místo a na každém rohu ve všech českých městech hrdě konkuruje tradičnímu párku v rohlíku. Ale kde se u nás vzala, jak dlouho si lidé na této placce pochutnávají a která má ve světě největší úspěch?

7 důvodů proč jíst pomelo

7 důvodů proč jíst pomelo

Pomelo je velké asijské citrusové ovoce, které chutná podobně jako grapefruit, ale je sladší. Obsahuje několik vitamínů, minerálů a antioxidantů, díky nimž se vyplatí zařadit ho do vaší stravy.

Dominik Malý
25.3.2020
Druhy hovězího masa a tipy, jak ho využít v kuchyni

Druhy hovězího masa a tipy, jak ho využít v kuchyni

Hovězí maso je specifické nejen svou výraznou chutí, ale i rozmanitými kulinářskými možnostmi. Víte, jaké druhy hovězího u nás na trhu seženete a do jakého jídla je využít? S naším průvodcem hovězím masem i s tipy na jeho využití v kuchyni, chybu určitě neuděláte.