Bešamelová bramboračka
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná polévka provoněná majoránkou, bobkovým listem a česnekem. Zachutná k obědu i k večeři.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory nakrájíme na kostičky. Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na kolečka.
2.
Ve větším hrnci rozehřejeme máslo a sádlo, smícháme s moukou. K ruce si připravte mléko a vodu.
3.
Necháme mírně zhnědnout mouku, zaléváme mlékem, mícháme metličkou do husté kaše.
4.
Poté přiléváme vodu a rozmícháváme. Vodu podle požadované výsledné hustoty (cca 0,5 l).
5.
Přidáme masox, brambory, mrkev a petržel. Snížíme teplotu a mícháme.
6.
Ochutíme prolisovaným česnekem, bobkovým listem, kmínem a majoránkou. Neustále mícháme do změknutí zeleniny.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 20 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
337.20 kcal |
Protein |
8.53 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
44.75 g
8.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.32 g
6.47 g
|