Kuřecí játra na zelenině
- Přidat foto
-
Reklama
Kuřecí játra nebývají příliš oblíbeným pokrmem. Když je ale vyzkoušíte připravit na mírně pikantní způsob s velkou porcí svěží zeleniny zachutnají i těm, kteří se pokrmům z jater dříve vyhýbali.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zeleninu si nakrájíme na drobné kousky. Kuřecí játra necháme vcelku. Rozehřejeme na pánvi olej a vložíme játra. Z jedné strany restujeme na vyšší teplotu, poté snížíme teplotu, játra obrátíme a restujeme ještě 5 minut.
2.
Játra vyjmeme z pánve a na pánev vložíme zeleninu. Ochutíme grilovacím kořením. Dobře promícháme a podlijeme trochou vody. Dusíme asi 5 min, zelenina musí změknout, ale nesmí být rozvařená. V hotovém pokrmu by mělo být zelí trochu chrupavé.
3.
Do směsi vrátíme játra, přidáme sladkou papriku a chilli. Dobře promícháme a chvíli společně povaříme. Podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
312.23 kcal |
Protein |
24.75 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.77 g
8.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.89 g
3.07 g
|
Reklama
Reklama