Kuřecí játra s rajčaty
- Přidat foto
-
Reklama
Směs z kuřecích jater s rajčaty, klobáskou a žampiony. Směs je lehce pikantní díky ostrému kečupu. Jako přílohu můžeme podávat rýži.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Játra si opláchneme, nakrájíme na menší kousky.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme játra, opepříme a na mírném plameni opékáme.
3.
Opláchnuté žampiony si nakrájíme na plátky, omyté rajčata si nakrájíme na kousky. Klobásu na půl kolečka a vše vložíme k játrům.
4.
Vše společně opečeme, můžeme podlít trochou vody a přidáme kečup společně se solí a majoránkou.
5.
Podáváme s vařenou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
3 min příprava 15 min vaření 18 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 45 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
549.80 kcal |
Protein |
34.51 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.73 g
15.47 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
36.35 g
9.14 g
|
Reklama
Reklama