Kuřecí játra s rajčaty

Směs z kuřecích jater s rajčaty, klobáskou a žampiony. Směs je lehce pikantní díky ostrému kečupu. Jako přílohu můžeme podávat rýži.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Játra si opláchneme, nakrájíme na menší kousky.
2.
V pánvi si rozehřejeme olej, vložíme játra, opepříme a na mírném plameni opékáme.
3.
Opláchnuté žampiony si nakrájíme na plátky, omyté rajčata si nakrájíme na kousky. Klobásu na půl kolečka a vše vložíme k játrům.
4.
Vše společně opečeme, můžeme podlít trochou vody a přidáme kečup společně se solí a majoránkou.
5.
Podáváme s vařenou rýží.

Od: Petuler, 3.3.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 3 min příprava
15 min vaření
18 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 45 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
549.80 kcal
Protein
34.51 g
Sacharidy
z toho cukr
19.73 g
15.47 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
36.35 g
9.14 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama