Vepřová játra na cibulce
- Přidat foto
-
Reklama
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřová játra očistíme a nakrájíme na kousky.
2.
Na oleji osmahneme cibuli dozlatova. Trvá to přibližně 5-10 minut.
3.
Do cibule přidáme nakrájená játra a spolu osmahneme dalších několik minut.
4.
Opepříme a přidáme mletý kmín a zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme vodou a pod pokličkou dusíme přibližně 15 minut. Ne déle, játra by byla příliš tvrdá. V případě potřeby podléváme vodou.
5.
Na závěr osolíme. Podáváme s rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | BunTom |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
417.83 kcal |
Protein |
43.63 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.41 g
2.35 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.08 g
4.23 g
|
Reklama
Reklama