Drůbeží játra na cibulce
- Přidat foto
-
Reklama
Játra a ledvinky mnohým z nás zprotivily školní jídelny. Musí se totiž umět uvařit. Játra jsou specifická tím, že se solí až opečená, jinak ztvrdnou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Játra očistěte od blan a žilek, není potřeba žádné zvláštní zacházení, ale je lepší na dotek tuhé a části odkrojit. Rozpalte na pánvi olej a opečte mírně do zlatova na proužky nebo kolečka nakrájenou cibuli. Poté přidejte očištěná játra. Opečte je zprudka a krátce, drůbeží játra nepotřebují trápit na pánvi dlouho a jsou hned měkká.
2.
Po orestování je dosolte a opepřete. Jako příloha se hodí rýže, brambory nebo i hranolky a tatarka.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 5 min vaření 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Jana Qara |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 9 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
189.94 kcal |
Protein |
21.46 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.02 g
1.17 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.47 g
2.43 g
|
Reklama
Reklama