Vepřová játra na bílém víně a majoránce s rýží
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept jsem zatím zkoušela pouze jednou, ale určitě zopakuji, moc jsme si pochutnali.
Reklama
Ingredience
příloha
Postup přípravy
1.
Játra si očistíme a pokrájíme na kousky.
2.
Cibuli si nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej, vsypeme cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme česnek, játra a restujeme do zatažení. Zasypeme lžící mouky a restujeme dál.
3.
Přidáme majoránkou, podlijeme vývarem a chvilku zakryté dusíme.
4.
Poté játra osolíme, opepříme a přilijeme bílé víno. Necháme tekutinu zredukovat na sosík, nechceme přímo omáčku.
5.
Nakonec případně ještě dosolíme a podáváme s jasmínovou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
517.49 kcal |
Protein |
34.05 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
74.06 g
2.29 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.72 g
1.89 g
|
Reklama
Reklama