Játra na tymiánu
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlovka, kterou připravíte v hluboké pánvi wok. Játra budou krásně měkká a šťavnatá.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky. Dáme vařit na 5 minut. Poté vodu vylijeme.
2.
V pánvi orestujeme na troše oleje cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu. Chvíli restujeme, až cibule změkne.
3.
Přidáme kuřecí játra a zprudka opečeme z jedné strany. Zasypeme paprikou, tymiánem a pepřem. Otočíme, zalejeme vývarem. Přidáme brambory a bobkový list. Do směsi prolisujeme česnek a nastrouháme jablko bez slupek. Sladšího jablka stačí jen polovina kusu.
4.
Snížíme teplotu a společně vaříme asi 15 minut.
5.
Nakonec osolíme a zjemníme smetanou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 28 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
484.55 kcal |
Protein |
29.70 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
32.48 g
9.98 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.09 g
10.58 g
|
Reklama
Reklama