Vepřové řízky v hořčici
- Přidat foto
-
Reklama
Nikdy jsem nebyla fanouškem klasických vepřových řízků. Ani k obědu a ani mezi chleby jako nezbytná výbava na výlet. Zkoušela jsem různé varianty a zůstala jsem u tohoto receptu. Konec suchých řízků.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřové kotlety naklepeme. Vezmeme uzavíratelnou misku. Smícháme olej s hořčicí a kotlety ponoříme do směsi. Misku uzavřeme a dáme do lednice. Pokud máme možnost, několikrát během marinování protřepeme a otočíme. Necháme naložené několik hodin.
2.
Vytáhneme a necháme trochu okapat. Posolíme z obou stran.
3.
Připravíme si trojobal a důkladně obalíme zejména v mouce.
4.
Smažíme na pánvi pod pokličkou s použitím jen trochy oleje.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
12 hod příprava 40 min vaření 12 hod 40 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
542.95 kcal |
Protein |
38.18 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.67 g
0.30 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
40.18 g
6.07 g
|
Reklama
Reklama