Jemné řízky z krkovičky
- Přidat foto
-
Reklama
Na pohled běžný řízek, ale chuťově je mnohem lepší. Vyžaduje trochu práce a delší přípravu, ale námaha se vyplatí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Krkovičku naklepeme z obou stran. Ve větší míse s poklicí smícháme kyšku s pepřem, grilovacím kořením a sladkou paprikou. Plátky masa naložíme a zcela potopíme.
2.
Dáme do lednice, necháme naložené přes noc. Nejlépe tak 10 až 12 hodin.
3.
Poté vytáhneme maso, necháme mírně okapat a dobře posolíme.
4.
Obalíme ve strouhance.
5.
Dáme smažit na pánev z obou stran na vyšší stupeň. Jakmile obě strany zezlátnou, dáme dopéci do trouby, do pekáče s víkem. Pečeme na oleji asi 30 minut na 180 stupňů.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 30 min vaření 12 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
339.71 kcal |
Protein |
33.64 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.70 g
4.36 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
20.03 g
6.08 g
|
Reklama
Reklama