Andělský perník
- Přidat foto
-
Reklama
Nadýchaný perník je oblíbeným dezertem během vánočních svátků. Tento recept na nadýchaný perník vám ukáže, jak si připravit lehký a vzdušný perník s výraznou vůní a chutí klasických koření. Perník je vyroben z kvalitních ingrediencí, jako je med, mouka a vejce, které mu dodávají šťavnatost a chuť. Tento perník bude skvělým doplňkem k čaji či kávě, ale také se hodí jako dárek pro vaše blízké. V tomto receptu vám ukážeme, jak snadno připravit nadýchaný perník, který vám rozhodně zlepší náladu a přinese vánoční atmosféru do vašeho domova.
Reklama
Ingredience
Na ozdobu
Postup přípravy
1.
V jedné míse si smícháme všechny sypké suroviny, do druhé mísy dáme tekuté suroviny, které rozšleháme a poté vmícháme do sypkých surovin.
2.
Na plech položíme pečicí papír, vylijeme na něj těsto a pečeme 30-40 minut ve středně vyhřáté troubě.
3.
Po upečení a vychladnutí perník potřeme marmeládou a potom dozdobíme čokoládovou polevou. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 40 min vaření 1 hod celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
250.15 kcal |
Protein |
3.54 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.27 g
18.68 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.22 g
3.65 g
|
Reklama
Reklama