Dýňové rizoto
- Přidat foto
-
Reklama
Tento pokrm spojuje krémovou konzistenci rizota s bohatou, lahodně sladkou chutí dýně. Tato jedinečná kombinace vytváří dokonalý zážitek pro vaše chuťové buňky. Dýňové rizoto je nejen chutné, ale také zdravé díky vysokému obsahu vitamínů a vlákniny.
Reklama
Ingredience
Na ozdobu
Postup přípravy
1.
V pánvi si rozehřejeme máslo, přidáme cibuli a necháme ji 5 minut změknout.
2.
Přidáme dýni a opékáme ji 10 minut. Potom přidáme rýži a víno a mícháme asi 3 minuty tak, aby se část vína odpařila.
3.
Postupně přiléváme vývar, mícháme a vaříme asi 30 minut, dokud není rýže uvařená na skus.
4.
Vmícháme parmazán, osolíme, opepříme a ozdboíme mascarpone a polníčkem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 45 min vaření 1 hod 5 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 75 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
757.78 kcal |
Protein |
19.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
84.31 g
11.21 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
33.43 g
20.63 g
|
Reklama
Reklama