Roláda s tvarohovým krémem
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělá roláda, které má lehký krém svěží chuti tvarohu. Není přeslazená a chutnat bude dětem i dospělým.
Reklama
Ingredience
Krém
Postup přípravy
1.
Dejte do mísy zvlášť žloutky a zvlášť bílky. K bílkům dejte špetku soli a vyšlehejte tuhý sníh. V jiné mísy šlehejte vejce s cukrem.
2.
K vejcím přimíchejte pomalu mouku. Poté do těsta přidávejte sníh a velmi opatrně míchejte, aby v těstě zůstalo co nejvíce bublin.
3.
Rozehřejte troubu na 180 stupňů. Plech vymažte máslem a vysypejte hrubou moukou. Na pečící papír by se těsto přilepilo.
4.
Roládu pečte asi 15 minut. Musí být stále spíše světlá, aby se vám dobře stočila a nelámala se.
5.
Roládu stočte ještě teplou a nechte vychladit.
6.
Mezitím si připravte krém. Tvaroh a ostatní suroviny vyšlehejte do hladké směsi. Natřete na těsto a znovu stočte. Dejte vychladit do lednice na několik hodin.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 12 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
251.62 kcal |
Protein |
5.26 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.95 g
22.81 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.40 g
8.05 g
|
Reklama
Reklama