Nepečená kakaová roláda s kokosem

Roláda vonící rumem a kokosem. Připravuje se jen smícháním ingrediencí a poté se nechá vychladit v lednici.

Reklama

Ingredience

Na podsypání

Náplň

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Piškoty nadrtíme v mixéru. V míse smícháme změklé máslo, kakao, cukr, rum a salko. Postupně přisypáváme piškotovou směs, až máme nelepivé těsto. Vypracováváme ručně.
2.
Připravte si pečící papír a hodně jej posypejte kokosem. Rozválejte tmavé těsto, horní stranu sypejte kokosem, aby se vám nelepila na váleček.
3.
Náplň připravíme smícháním kokosu a cukru se změklým máslem. Rozetřeme na tmavé těsto.
4.
S pomocí pečícího papíru pevně srolujte. Pečící papír vždy odstřihněte nebo odřízněte, nesmí se vám zamotat do rolády.
5.
Do lednice na vychlazení ukládejte tak, že pečící papír bude jen z vnější strany.

Od: Iva V, 26.3.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 12 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
323.30 kcal
Protein
3.01 g
Sacharidy
z toho cukr
33.14 g
25.57 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.70 g
12.27 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama