Dvoubarevná jogurtová bábovka
- Přidat foto
-
Reklama
Bábovka je oblíbeným dezertem, protože zabere při přípravě jen pár minut. Povede se pokaždé, vypadá výborně a zachutná všem návštěvám. Vyzkoušejte vláčnou variantu s jogurtem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cukr a vejce dáme do mixéru a šleháme. Přidáme jogurt a olej. Důkladně promícháme.
2.
Přichystáme si bábovkovou formu, kdo ještě neobjevil kouzlo silikonu tak formu vymaže a vysype.
3.
V jiné míse smícháme mouku a prášek do pečiva. Opatrně zamícháme do těsta. Podle hustoty přilejeme trochu mléka.
4.
Těsto vlijeme do formy, malou část těsta si necháme v míse. Do zbývající části těsta vmícháme kakao. Tmavé těsto vlijeme do formy do světlého těsta po celém obvodu.
5.
Pečeme na 180 stupňů asi 1 hodinu. Před podáváním pocukrujeme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 50 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
427.33 kcal |
Protein |
8.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
50.33 g
25.70 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.50 g
4.51 g
|
Reklama
Reklama