Dvoubarevná bábovka s kefírem a pudinky

Křehká a nadýchaná bábovka provoněná vanilkovým pudinkem a vanilkovým cukrem. Je jednoduchá na přípravu a v troubě bude už za 15 minut. Dozdobit můžete polevou z bílé nebo tmavé čokolády.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve rozmixujeme cukry s vejci do pěny. Poté přidáme kefír a olej. Vše by mělo mít pokojovou teplotu.
2.
V jiné míse smícháme mouku, prášek do pečiva a vanilkový pudink.
3.
Přidáme ke žloutkové směsi a krátce rozmixujeme. Část (2/3) nalijeme do bábovkové formy. Do zbytku vmícháme čokoládový pudink a kakao.
4.
Vléváme na těsto a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme na 180 °C asi 1 hodinu.
5.
Krájíme až po vychladnutí.

Od: Iva V, 22.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod vaření
3 hod celkem
Množství: 15 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
273.83 kcal
Protein
5.33 g
Sacharidy
z toho cukr
49.55 g
27.93 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.14 g
1.14 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama