Kefírová bábovka
- Přidat foto
-
Reklama
Krásně nadýchaná bábovka, která vydrží dlouho vláčná. Výborná jako snídaně nebo svačinka.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mouku smícháme s jedlou sodou, namletými ořechy a kakaem. Necháme stranou. V jiné míse vyšleháme vejce s cukrem do pěny. K vyšlehaným vajíčkům přidáme rum, olej a kefír.
2.
Pomalu vsypeme sypkou směs a postupně zašleháváme. Nalejeme do formy a pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů asi 30 až 40 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 35 min vaření 55 min celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
291.40 kcal |
Protein |
4.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
32.85 g
18.42 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.71 g
2.34 g
|
Reklama
Reklama